Detta vill du inte missa!
Händer hos oss

I sommar öppnar...
CLUB NICCO. Nyfiken? Följ oss på Instagram.
Restaurangveckan
8 juni - 15 juni
Välkomponerade menyer som lagas med kärlek på färska och i möjligaste mån lokala råvaror.
De medverkande producenterna och restauranger samarbetar året runt för att främja kvalitet, hållbarhet och gemenskap inom den lokala matkulturen. Du som gäst bjuds på en fantastisk autentisk smakupplevelse.
Boka bord och uppge att det är restaurangveckans meny ni önskar äta, endast förbokade gäster.
Serveras på Continental Båstad: 11, 12, 13, 14 juni från kl 18
Förrätt: Svampsoppa med sparrisolja, parmesan
Varmrätt: Rödvinsbräserad oxkind från Lindegrens, färskpotatis från Bjärehalvön och primörer från lokala bönder, hemmagjord svarta vinbärsglass.
Efterrätt: Tennisboll
399:-
OBS! Vid bokning skriv Restaurangveckan.
