top of page
Continental Båstad Nadjafi Engberg

OM OSS

Som att stiga in i vårt vardagsrum

År 2021 tog Johanna och Daniel Nadjafi över anrika Continental Båstad, huset förvandlades från ett 90 årigt café till en fransk bistro med italienska inslag. 

I vår bistro avnjuter du lunch, middag, fransk pastry & cocktails. Tennisbakelsen har blivit husets signatur dessert, liksom fatet Let them eat Cake som låter gästen få avnjuta 3 utvalda desserter. Här äter man vanligast 3-rätters och desserter. 

Johanna började sin karriär inom restaurang när vi köpte det 460kvm stora huset år 2021, men det var när hon tog över köket februari 2024 som stället snabbt klättrade upp till en given favorit att åka till när man besöker Skåne. Internationella gäster, liksom svenska trängs i den mysiga bistron där de gamla möblerna från förr fortfarande finns kvar men i en 2.0 känsla. 

 

Maten lagas från grunden med handplockade råvaror från Bjärehalvön och de bästa internationellt. Off season är stället likt en show, där Johanna såväl lagar all mat från grunden som att ta hand om alla gästerna. På sommaren fylls även den stora uteserveringen och den italienska trädgårdsbaren Alexandra´s som ligger i hörnet av huset. 

 

Du besöker Continental Båstad om du vill ha en upplevelse! 

Petit Olivia 2.jpg
bottom of page